ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Готові страви: новий досвід глибокої переробки продуктів

Швидкий темп сучасного життя, дефіцит вільного часу та в сьогоденних обставинах ще й можливостей щодо повноцінного приготування їжі змушують знаходити альтернативи якісному харчуванню, одним з яких є готові страви.

Поряд з викликом створення різноманітного асортименту рецептур для задоволення запитів вимогливих до вибору кулінарних виробів користувачів, перед виробниками  постала проблема створення технологічної лінії з набором необхідного обладнання для переробки необхідного набору продуктів.

Саме з запитом створення компактної, продуктивної та багатофункціональної технологічної лінії майбутній виробник готових страв звернувся до компанії ПБ Інжиніринг Україна, що має значний досвід у побудові промислових виробництв глибокої переробки продуктів харчування.

Зважаючи на великий перелік продуктів та вимог щодо їх переробки, технічне завдання до технологічної лінії виготовлення готових страв вимагало застосування обладнання для овочів, м’яса, круп та інших необхідних інгредієнтів, включаючи їх миття та чищення, подрібнення,  термічну обробку, фасування та пакування, переміщення продуктів між технологічними елементами лінії.

Лінія поєднує компактні моделі для миття та чищення всього необхідного переліку овочів, обладнання нарізання овочів та м’яса різними видами та розмірами, обладнання підготовки та змішування інгредієнтів, делікатної подачі продуктів для переробки з простими та зрозумілими органами управляння та дозволяє виготовляти до 500 кг на годину готових страв різного асортименту.

Компанія ПБ Інжиніринг Україна здійснила поставку, монтаж та запуск необхідного обладнання в експлуатацію, проведено тестування по виготовленню певного переліку готових страв.

Практична експлуатація лінії підтвердила необхідну продуктивність, дозволяє зберегти смакові та корисні властивості, хімічні і фізичні якості продуктів переробки, правильно приготувати продукцію за необхідного температурного режиму, дотримання санітарних норм на всіх етапах переробки, дозування та пакування.

Реалізація даного проекту підтвердила надійність застосованих моделей обладнання таких виробників як Urschel (США), Bigtem (Туреччина), Flottwerk (Німеччина) та інших, гнучкість їх можливостей при інноваційному використанні для певних технологічних процесів, додало до скарбнички команди ПБ Інжиніринг України досвід проектування та втілення у виробництво технологічної лінії виготовлення готових страв.

Чекаємо на Ваші коментарі до статті та запити, готові реалізувати Ваші проекти ліній переробки або передпродажної підготовки, поставити необхідне обладнання, якісно та швидко ввести його в експлуатацію, забезпечити своєчасний сервіс та ремонт, вирішити будь-яке завдання щодо виробництва харчових продуктів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073