ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Комплексна лінія для виробництва маринованих овочів

Консервовані овочі  є невід'ємною частиною продуктової корзини кожного українця. Мариновані огірки, помідори, печериці, перець, корнішони, асорті - це далеко не весь список товарів, які ми всі так любимо. На жаль, велика їх частина  - імпортні, та й ціна на вітчизняні якісні продукти не радує гаманець. Є цілий ряд причин які впливають на собівартість консервованої продукції - починаючи від вартості вирощування сировини, закінчуючи вартістю тари та місця на полиці супермаркету. Але одним із ключових факторів є низька конкуренція серед виробників та застаріле обладнання для виробництва. Використання ще радянських  ліній, які постійно  ламаються,  споживають понаднормову енергію,  значно знижує  виробничі потужності та підвищує  собівартість продукції. А використання робочої сили  замість автоматизації робить виробника залежним від  людського фактору. 

Ми, як інжинірингова компанія, вбачаємо дуже високий потенціал у оновленні виробничих  ліній консервних заводів та запуску нових потужностей в Україні. В першу чергу, такі лінії не потребують повної  інтеграції  технологій,  тобто малі виробники можуть почати автоматизувати або оновлювати свою лінію з недорогих, але ефективних рішень, і не вкладати одразу величезні кошти в повне оновлення лінії. Наприклад, автоматична універсальна мийка тари дозволяє значно підвищити якість підготовки тари, зменшити витрати води та задіяного персоналу. Універсальні мийки барботажного  або  барабанного типу з системами фільтрації  дозволяють більш якісно мити продукт, зменшити витрати води і при цьому забезпечують рівномірну подачу продукту на подальшу обробку. 

Наші партнрери,  турецька компанія Бігтем має великий досвід в оснащенні малих та великих фабрик по виробництву консервованих овочів. Ми маємо широку лінійку облданання різної потужності, універсальне облданання, та специфічні машини для окремих видів продуктів.

Наші експерти завжди на зв'язку!

+380442002300,
+380986024793,
+380979387073




Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073