ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Промислова машина для подрібнення продуктів

Машина для нарізування кубиками та смужками є незамінними у харчовій промисловості, адже вони дозволяють нарізати продукти різної форми, при цьому зберігаючи гарний зовнішній вигляд, властивості продуктів, а головне — економлять час і трудовитрати на процес нарізування.

Нарізані продукти використовують на професійних кухнях у ресторанній сфері, для заморожування та безпосередньої подачі продуктів, для приготування чіпсів (картопляних, яблучних та ін.), для продажу в магазинах тощо. Нарізці піддаються не лише фрукти та овочі, а й м'ясо. Зазвичай для різання використовуються промислові овочерізки та машини для нарізування.

Переваги та особливості використання машин для нарізування м'яса, овочів та фруктів

 

Машина для нарізування кубиками та смужками чи слайсами дуже прості в роботі та дозволяють нарізати велику партію продуктів за короткий період часу.

До того ж, нарізані за допомогою машин овочі більш рівномірно піддаються заморожуванню та термічній обробці. При нарізуванні смакові якості овочів, фруктів та м'яса зберігаються, при цьому забезпечується і гарний зовнішній вигляд. Нарізані машинним способом продукти під час обробки дозволяють отримати покращений смак. Це з тим, що напівфабрикати різної форми мають різну питому поверхню, що впливає втрату води при термічної обробці. При цьому утворюються нові смакові речовини. Нарізані продукти також краще піддаються заморожуванню та зберіганню.

Машини для нарізки слайсів, кубиків та смужок в Україні

Компанія "ПБ Інжиніринг Україна" пропонує до Вашої уваги промислові машини для різання продуктів, таких як м'ясо, овочі, фрукти, ягоди та інші. У нашому асортименті представлене обладнання від відомих світових виробників, зокрема пропонуємо обладнання для нарізки Urschel американського виробництва.

В наявності агрегати різної продуктивності з можливістю вибору типу нарізки, товщини та інших параметрів. Обладнання характеризується простотою у плані обслуговування та експлуатаційною надійністю.

Окрім цього, компанія "ПБ Інжиніринг Україна" реалізує інше обладнання для харчової промисловості. У нашому каталозі представлено обладнання для сортування та калібрування продуктів, промислові пакувальники продукції, палетизатори та обладнання для попередньої обробки овочів та інше.

Замовити обладнання Ви можете звернувшись за контактними номерами телефонів до наших менеджерів-консультантів. Замовлення приймаємо з будь-якого куточка України. Надаємо супутні послуги з монтажу та налаштування обладнання, проводимо навчання персоналу, а також виконуємо сервісне обслуговування.

Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073