ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Машини сортувальні для овочів, фруктів, ягід – найкраще обладнання для харчової промисловості!

Харчова промисловість має безліч різних галузей, як наприклад, оптовий та роздрібний продаж харчових продуктів, готельно-ресторанний бізнес, громадське харчування, заводи та фабрики з переробки харчової продукції або виробництва консервації, джемів, кетчупів, соусів та ін. Всі ці сфери потребують якісного обладнання для більш ефективного, економного та швидкого виробництва.

Оптична сортувальна машина для фруктів, ягід, горіхів, овочів та плодових є однією з головних на виробництві, адже від хорошого сортування, яке дозволяє вибрати кращу продукцію, залежить якість кінцевої продукції та оперативність виконання процесу загалом.

Можливості та переваги оптичних сортувальників овочів

Оптичні сортувальники - це революційне сучасне обладнання, що забезпечує якісне сортування. Можливість розпізнавати вид продукції, розміри, форми, кольори та дефекти дозволяє максимально ефективно відсортувати продукцію. Сортування виконується відповідно до заданих параметрів.

Оптична або "рентгенівська" технологія дозволяє виконувати повний аналіз матеріалу на одній стрічці. Невідповідна продукція за допомогою пристрою, що викидається, відокремлюється від "хорошої" продукції в автоматичному режимі. Це дозволяє значно економити час та трудові ресурси.

Використовують такі установки на заводах з виробництва джемів, кетчупів, соусів, а також для підготовки продуктів для консервації, заморозки або продажу в магазинах. Також установки можуть використовуватись для сортування сільськогосподарської продукції.

Машини сортувальні для овочів, фруктів та ягід в Україні

Компанія "ПБ Інжиніринг Україна" пропонує сучасне обладнання для сортування продуктів харчування від світових виробників. У нас представлені сортувальники для різних продуктів.

Наше обладнання дозволяє не тільки відокремити сторонні предмети з потоку харчової продукції, а також виявити незрілі ягоди, зіпсовані або підгнили продукти і видалити їх з потоку за допомогою повітряних гармат. Сортування виконується за допомогою різних кольорів, а також кольорових камер.

У нашому асортименті представлені сортувальники TOMRA, HELIUS, FPS, Detox, Genius, Primus, IXUSPACK та інші. Окрім сортуючого обладнання у нашому асортименті представлено:

  • машина для нарізки слайсів, кубиків та смужок;
  • обладнання для підготовки продукції до попередньої обробки: мийні машини, розвантажувальні бункери, приймально-сортувальні бункери та ін.;
  • пакувальне обладнання (упаковка у сітку, біг-біги, стретч-плівку);
  • палетайзери.

Надаємо послуги інжинірингові послуги та сервісне обслуговування обладнання. Ознайомитись детальніше з обладнанням Ви можете у нашому каталозі. Для замовлення обладнання звертайтесь за контактними номерами телефонів, що вказані на сайті. Замовлення приймаємо з усієї України.

Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073