ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Мигдальне молоко: технологія та обладнання виробництва.

Мигдаль вважається одним з найбільш корисних горіхів, у якому міститься найбільша кількість незамінних жирних кислот, цінних вітамінів (групи B і E), мінералів та є альтернативою тваринним білкам. Мигдальне молоко користується великою популярністю серед веганів і людей з непереносимістю лактози, входить до дієтичного раціону та використовується у косметичних цілях.

Мигдальне молоко має рослинну основу і виготовляється з необжареного мигдалю. За кольором і смаком напій практично не відрізняється від однойменного горіха, має ніжний солодкуватий смак і приємний аромат.  Для отримання мигдального молока у домашніх умовах горіх вимочують, перебивають у блендері та з'єднують з водою. Використання цього методу у промислових масштабах потребує значної кількості допоміжного обладнання, технологічних процесів з використання ручної праці та достатньо виробничої площі.

Промислове виробництво рослинного молока з використанням сучасного обладнання передбачає більш швидкий процес переробки. Технологія виробництва може включати одно- або багатоступеневе подрібнення горіха до необхідного розміру, змішування з водою та емульгацію для отримання однорідної суспензії з певним вмістом твердих речовин.

Одним з варіантів обладнання одноступеневого подрібнення мигдалю до розміру 10-15 мікрон є промисловий подрібнювач Urschel Comitrol®Processor модель 9300 або його більш доскональна версія - Comitrol®Processor  модель 9310. Унікальні ріжучі елементи та достатня потужність даної моделі дозволяють досягти необхідного результату подрібнення з промисловою продуктивністю.

Компанією ПБ Інжиніринг Україна запропоновано варіант обладнання для промислового виробництва мигдального молока, яке також може використовуватись для отримання інших видів рослинного молока: кокосове, конопляне, рисове, соєве та інші види.

Більш детально про модель:

https://pbeu.com.ua/goods/protsessor-comitrol-model-9300/

https://www.urschel.com/machines/Comitrol174-Processor-Model-9310

Компанія ПБ Інжиніринг Україна надасть вичерпну та детальну інформацію щодо обладнання нарізання та побрібнення сількогосподарських та харчових продуктів, іншого обладнання  і технологій підготовки до продажу та переробки сількогосподарської продукції.

Довірьте свої плани професіоналам!

Ми завжди на зв'язку!

+380442002300,
+380674260282

https://pbeu.com.ua/

Дивіться також: Мигдальне молоко
Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073