ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Нарізання реліш: рішення від компанії Urschel

З розвитком індустрії швидкого харчування виникла потреба промислового приготування соусів, найбільш популярним з яких стали реліши - соуси з нарізаних інгредієнтів, тобто у соусі немає звичної рідкої однорідної консистенції. Найбільш відомі реліші зроблені з маринованих огірків та використовуються як соуси для бургерів і хот-догів, де огірковий реліш часто поєднується з гірчицею. 

Для приготування класичної основи релішу використовують нарізаний на кубик маринований огірок розміром 2,5 або 3 мм. Маринований огірок є достатньо важким до нарізання продуктом, враховуючи м'яку структуру та достатньо малий розмір нарізання. Звичайні машини тримірного нарізання обмежені в можливостях нарізання маринованого огірка необхідних розмірів, кінцевий продукт не має чіткої кубічної форми, що особливо ціниться у реліш, та присутня достатня кількість продукту, який виглядає як великозерниста фракція пюре.  

Застосування принципу примусової подачі та фіксації продукту валом і барабаном подачі у моделі Affinity Integra®  дозволяє отримати ідеальний за формою та розміром основний інгредієнт для реліш з маринованого огірка.  Висока продуктивність при компактних розмірах, великий перелік розмірів та видів нарізання, універсальність частин та зручність іх заміни, санітарний дизайн та простота миття і обслуговування робить модель Affinity Integra® незамінним елементом на промислових виробництвах вказаної або іншої продукції.

Більш детально про модель Affinity Integra®:

https://pbeu.com.ua/goods/model-affinity-integra/

https://www.urschel.com/machines/AffinityIntegraDicer

Компанія ПБ Інжиніринг Україна надасть вичерпну та детальну інформацію щодо обладнання нарізання та побрібнення сількогосподарських та харчових продуктів, іншого обладнання  і технологій підготовки до продажу та переробки сількогосподарської продукції.

Довірьте свої плани професіоналам!

Ми завжди на зв'язку!

+380442002300,
+380674260282

https://pbeu.com.ua/

Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073