ТОВ ПБ інжиніринг Україна Обладнання для передпродажної підготовки та переробки овочів та фруктів

Нова рентгенівська сортувальна машина ТОМРА 5Х

Лідер виробництва промислового обладнання для оптичного сортування сількогосподарської продукції та продуктів харчування компанія ТОМРА представила нову рентгенівську сортувальну машину модель 5Х.

Машина призначена для сортування будь-яких продуктів, проте найбільш ефективні результати виявлено при сортуванні фруктів, заморожених продуктів, горіхів, насіння, зерна і морепродуктів. Нова модель об’єднує передові рішення для досягнення небачених раніше контрастності і роздільної здатності, що забезпечує незрівнянну видимість продукту зовні та всредині. Використання цієї моделі зменьшить відходи, підвищить прибутковість та гарантує незмінну постійну найвищу якість сортування.
TOMRA 5X використовує технологію штучного інтелекту та комплексну бізнес-аналітику, щоб надати неперевершену інформацію, надаючи інструменти для забезпечення результатів отримання високоякісних продуктів з гарантованою впевненістю. Метал, скло, дрібне каміння та пластики високої щільності (окремі або всередині продукту) поглинають більше рентгенівського випромінювання, ніж якісний продукт, і це є методом їх виявлення. Завдяки покращеній обробці інформації щодо продукту та індивідуальним повітряним ежекторам сортувальник точно відкидає критичні інородні предмети або неякісний продукт і максимізує якість відсортованого продукту.
Машина проста у використанні, легка в обслуговуванні, легка у чищенні та надійна в експлуатації. Наразі вказана модель передбачається для заміни на ринку промислового рентгенівського сортування моделі IXUS.

Більш детально про нову рентгенівську сортувальну машину:

https://pbeu.com.ua/goods/model-5h/

https://www.tomra.com/en/solutions/food/food-machines/tomra-5x

Компанія ПБ Інжиніринг Україна надасть вичерпну та детальну інформацію щодо ренгенівського обладнання сортування, іншого обладнання оптичного сортування та будь-якого обладнання  і технологій підготовки до продажу та переробки сількогосподарської продукції.

Довірьте свої плани професіоналам!

Ми завжди на зв'язку!

+380442002300,
+380674260282

https://pbeu.com.ua/

Дивіться також: сортування рентгеном
Контакти
  • Назва підприємства:
    ТОВ ПБ інжиніринг Україна
  • Місто:
    Київ
  • Адреса:
    Берестейський пр-т, 67 БЦ БРАЙТ офіс 308
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Пєєв Богдан
  • Експерт з машин для нарізання:
    Юрій Дорощук 0674260282
  • Експерт з післяпольової доробки овочів та фруктів:
    Максим Кобець 0979387073